Svet-Stranek.cz
Michaela Paulini Petrošová
FOTOGRAFIE

Nabídka služeb:Michaela Paulini Petrošová

Nabídka služeb

Co pro Vás mohu udělat...
Zabývám se jak analogovým, tak digitálním zpracování a to jak v černobílé fotografii, tak i v barevné.
Z žánru je to především dokument a portrét. Ale také inscenace, sport, hry se světly a stíny i s barvy. Vždy se snažím, aby fotografie byla výstižná a mluvila sama za sebe. Měla čím upoutat.
Nejčastěji používám digitální zrcadlovku Canon Eos 50D a objektiv 18-200mm. Pro analogovou fotogarfii mám Canon 30V Date.

Fotografuji v exteriéru i interiéru; svatby, oslavy, akce, portréty, zájmy, akty, glamour, zvířata a mnoho jiného. Snímky je možno vytvořit v nejrůznějším prostředí a čase.

Po fotografování Vám zašlu emailem snímky, z kterých si vyberete dle Vašeho uvážení ty nejlepší, které následně upravím a vyretušuji. Samozřejmostí jsou obrázky na CD. Tisk je dle dohody (velikost, počet). Mohu také vytvořit fotografickou knihu či jiné dárkové předměty (hrníčky, polštáře, trička, plátna, puzzle, magnety aj.). K vystavení fotografie či pověšení na stěnu mohu zajistit tisk na PVC.

Ceny fotografování jsou nízké a liší se, vše záleží na domluvě. Pro kontaktování prosím využijte email mpfoto@seznam.cz.